Amsterdam

Optimal traffic flow

Flitsmeister werkt samen met de Nederlandse wegbeheerder om je vlotter doorheen Amsterdam te loodsen. Wanneer de wegbeheerder voorspelt dat je op een bepaald punt vast kan komen te staan, dan zoekt Flitsmeister een route om dit punt te vermijden. Volg de route, vermijd onnodig stilstaan en draag je steentje bij tot vlotter verkeer in Amsterdam!

Smart destination

Een leuke avond gepland in de Johan Cruijff Arena, ZiggoDome of de AFAS Live Music Hall, maar weet je niet goed waar te parkeren? Wil je weten in welke parking nog plaats is? De Flitsmeister-app leidt je zonder problemen naar de parking die het best bij jouw wensen aansluit. Zit die parking vol, dan zoekt Flitsmeister samen met jou naar een geschikt alternatief.

Environmental zones

Het Amsterdamse centrum is doorgaans niet toegankelijk voor vrachtverkeer. Het is daarbij niet altijd duidelijk in welke straten je als bestuurder mag rijden, zeker omdat sommige straten wél toegankelijk zijn voor vrachtverkeer bij grote drukte. De Truckmeister app leidt je zonder zorgen om de milieuzones heen en houdt je op de hoogte welke straten wanneer toegankelijk zijn. Zo vermijd je onnodige boetes en verloopt je rit vlotter.

Registreer nu!

Registreer
Socrates logo
porsche-reading-position-indicator